Plaques d’energia solar fotovoltaica a l’Escoleta Municipal

Data de publicacio: 
dilluns, febrer 25, 2019

A la teulada de l’edifici nou de l’Escoleta Municipal d’Esporles s’estan instal·lant plaques d’energia solar fotovoltaica pel consum d’energia elèctrica del centre. La instal·lació comptarà amb 49 plaques i amb una potència de 13,475Kw.
Aquest curs també s’han instal·lat plaques solars fotovoltaiques damunt les teulades del Centre de primària Gabriel Comas i Ribas es cobreixen de plaques fotovoltaiques que proporcionaran 28.875Kwp al centre escolar.
Amb aquestes instal·lacions, juntament amb el contracte de subministrament d’energies 100% renovables que té l’Ajuntament per l’enllumenat públic i el dels edificis municipals, Esporles treballa amb l’objectiu posat en la reducció d’emissions.
La inversió de les plaques a l’Escoleta Municipal és de 26.087,60€ dels quals 12.127,50€ estan finançats pel Govern de les Illes Balears mitjançant una subvenció pel Foment d’instal·lacions d’energia solar fotovoltaica per les Administracions Locals, dins el Programa FEDER 2014-2020, gestionat per la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat.