Inscripcions XV Fira Dolça

Data de publicacio: 
dilluns, setembre 9, 2019

INFORMACIÓ PER PARTICIPAR A LA
XV FIRA DOLÇA 2019 (6 d’octubre)
 
Queda prohibida qualsevol connexió elèctrica il·legal, ja sigui a comptadors, postes, fanals o altres punts de la xarxa. L’incompliment d’aquesta norma implicarà sanció.

  1. El termini de presentació de sol·licituds és a partir del dia 9 fins el 29 de setembre de 2019. (AVÍS IMPORTANT: la inscripció se tancarà abans si ja s'han assignat tots els espais disponibles).
  2. Per a la superfície total del lloc de venda heu de computar tot l’espai que utilitzareu, tant les taules o paradetes usades, com els materials, capses i/o expositors de qualsevol tipus. És a dir tot l’espai físic utilitzat.
  3. ÉS IMPRESCINDIBLE que si teniu paradetes de més de 15 metres de llargada, atraccions de fira, camions o remolcs de venda i similars, us poseu en contacte amb l'organització al 971 61 00 02 extensió 51, per tal d’assignar-vos el lloc.
  4. NOVETAT IMPORTANT! Enguany es comunicarà per correu electrònic directament a cada participant la UBICACIÓ EXACTE de cada parada, indicant el nom del carrer i el número de parada (que estarà marcada). Només es podrà venir a muntar a partir de les 05.00h del mateix diumenge i respectant exclusivament la ubicació assignada.
  5. En cas de no presentar-se, no es retornarà l’import abonat.
ÉS OBLIGATÒRIA LA PRESENTACIÓ DEL JUSTIFICANT DE PAGAMENT EL DIA DE LA FIRA, EL QUAL SERÀ REQUERIT PER LA INSPECCIÓ MUNICIPAL

 
MÈTODE D’INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA
 Emplenar el formulari telemàtic adjunt i picar enviar. Rebreu un correu electrònic amb la còpia de la sol·licitud i, en un dies, un altre on s'indicarà l'import, la forma de pagament i la ubicació exacte de la parada.
 
A partir de rebre el correu, teniu 3 dies per fer el pagament o la sol·licitud serà anul·lada.

 Si en voleu més informació o teniu dificultats per fer la inscripció telemàtica, podeu telefonar al 971 61 00 02 extensió 51. Horari de dilluns a divendres de 08.00h a 14.00h.