El Festival Internacional del conte Contesporles 2019 proposa activitats culturals per a tota la família

Data de publicacio: 
divendres, abril 26, 2019

Els dies 4 i 5 de maig.
Les entrades es poden adquirir fins el 30 d’abril al web www.contesporles.com

La 4t edició del Festival Internacional del Contes Contesporles2019 té previstes, per al cap de setmana del 4 i 5 de maig, més de 70 activitats culturals per a tota la família.
Al programa d’enguany hi ha activitats per a persones de totes les edats. Entre aquestes propostes,destaquen 37 sessions de contacontesper a infants, nins i joves; així com contes per a famílies i per adults; teatre, excursions i activitats diverses com cercaviles, jocs, paradetes de llibres, concerts i exposicions.

De les 70 activitats programades enguany, 44 requereixen entrada i la resta són gratuïtes. Les entrades es poden adquirir fins dia 30 d’abrilal web www.contesporles.com. Després es podran comprar al Punt d’Informació del Contesporles que s’ubicarà al passeig del Rei d’Esporles durant els dies del Festival. Al web www.contesporles.com també s’hi poden consultar totes les activitats programades en el marc d’aquest esdeveniment.

Durant l’acte de presentació del Contesporles 2019, Albert Catalán, organitzador del festival, ha destacat la gran feina dels prop de 70 voluntarisque fan possible el Festival. “Viure el Contesporlesés viure un poble en què tot està impregnat ambl’ambient i màgia dels contes: el poble està decorat, hi ha música als carrers, tot respira ambient de festa”, ha explicat Catalán.

Al festival s’hi esperen entre 4.500 i 5.000 persones. “No massa més perquè no volem que es massifiqui”, ha dit Catalán. La coordinadora de programa del Contesporles, Olga Terrassa, ha destacat el talent dels contacontes que participen al festival. Cinc ells venen a Mallorca expressament per al festival procedents de Catalunya, Japó i Argentina., Terrassa també ha destacat el fet que enguany, com a novetat, “s’ha aconseguit implicar els centres educatius d’Esporles a on, durant la setmana prèvia al Contesporles, es duran a terme diverses activitats relacionades amb el món del conte”.

* Per a més informació i per a organitzar possibles entrevistes als organitzadors i participants: contesporlesfest@gmail.como 636851880-617980367.