BAN municipal 14 de maig de 2020

Data de publicacio: 
dijous, maig 14, 2020

BAN MUNICIPAL
 
Maria Ramon Salas, batlessa d’Esporles
 
FAIG SABER
 
Que ens trobam en les primeres fases de la desescalada, aquest fet ens permet sortir de casa més sovint i estar amb persones que no són del nostre nucli familiar.
 
Durant les setmanes de confinament estricte, tot Esporles va demostrar el seu compromís amb la prevenció i la seguretat. El progressiu retorn a una certa normalitat ens permet un respir i fa que, poc a poc, tornem a trobar-nos als carrers, a les terrasses i als comerços del nostre poble.
 
Des de l’Ajuntament, feim feina sense treva per a mantenir els serveis públics al nivell de les actuals exigències i també per a mantenir tota la ciutadania informada. Pal·liar els efectes de l’emergència sanitària i social al nostre municipi s’ha convertit en el principal repte al qual hem de fer front, com a consistori i com a poble.
 
Per això, en aquest moment clau per a consolidar la transició cap a les fases amb menors restriccions, és imprescindible que no ens relaxem i siguem capaços de respectar la normativa de cada moment i complir amb les mesures de seguretat en tots els àmbits.
 
Ens pertoca no baixar la guàrdia i ser capaços de mantenir un alt nivell de responsabilitat i autoexigència: el nostre compromís amb la salut pública i els col·lectius més vulnerables és un deure, però a més, és una mostra de la societat que volem ser: solidària, responsable i justa. 
 
Gràcies pel vostre esforç: les accions de cadascun de nosaltres repercuteixen en totes les persones que ens envolten.
 
 
Esporles, 14 de maig de 2020