Aquest Nadal regala Esporles

Data de publicacio: 
dimecres, novembre 18, 2020

Aquest 2020 està sent un any molt complicat per a tots, però molt més per als nostres petits comerços, per això l'Ajuntament d' Esporles vol donar-los suport fomentant la compra a les botigues d'Esporles per tal de mantenir viu el teixit comercial. A través de la targeta de fidelització ComprES es sortejaran importants xecs regals entre els clients que més comprin. La campanya de Nadal durarà fins dia 6 de gener. La persona amb més punts aconseguirà un xec per consumir als comerços adherits de 250€, i entre les 10 primeres persones amb més punts es sortejaran 2 xecs de 100€ cada un.

Durant la campanya durem un Rànquing de repartició de punts per part dels comerços: els 3 comerços que vagin repartint més punts entre els seus clients tendran una insígnia (medalla) especial per tenir exposada al seu comerç, cada campanya veurem com van les puntuacions i aniran canviant les insígnies si canvien els punts repartits! Hi haurà 1er, 2on i 3er lloc.

Aquest Nadal també es podrà comprar a les empreses d'Esporles en línia a través de la plataforma virtual  Esporles A Prop