Talaies de Mallorca

L'Ajuntament d'Esporles s'afegeix, una any més, a la iniciativa d'encendre les torres i talaies de Mallorca, amb l'objectiu de revifar el manifest humanitari llençat ja fa dos anys. 
 

El proper dissabte dia 12 de gener tendrà lloc l'encesa de torres i talaies mallorquines pels drets humans, a les quals s'hi sumaran participants de la resta d'Illes Balears, Marroc, Tunísia, el Líban, l'illa de Quios a Grècia, i altres regions mediterrànies.

 

Els esporlerins i esporlerines que vulguin formar part d'aquesta iniciativa, poden participar a l'encesa de bengales de fum, la qual tendrà lloc a les 13h al Cor de Jesús, o a l'encesa de bengales de llum, a les 18.15h, també al Cor de Jesús. El cantautor Lluís Llach ha donat el seu vistiplau a que es canti "Viatge a Ítaca" durant l'encesa de fum de les 13h. A l'encesa de les 18h, es llegirà el manifest d'enguany, que fa especial incidència en la situació de vulnerabilitat que pateixen les dones refugiades.
 
Us animam, com a poble solidari i participatiu que som, a pujar al Cor de Jesús en aquest acte emblemàtic i tan necessari, i no deixar caure en l'oblit  el drama humà que es viu a la Mediterrània.

Quan: 
dissabte, 12 gener, 2019
Hora: 
13:00
On: 
Cor de Jesús